ÇAYIROVA:
Çayırova'ya yeni spor salonu ve sporcu fabrikası

Spora ve sporcuya daima destek veren Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, ilçeye dev bir spor tesisi kazandırıyor.

İlçenin spor alt yapısını güçlendirecek ve yıldız sporcular yetiştirecek Çayırova Kapalı Spor Salonu ve Sporcu Fabrikası’nın inşaatı hızla devam ediyor.

SPOR SALONU VE ANTRENMAN ODALARI

Atatürk Mahallesi’nde yaklaşık 5 dönüm arazi üzerine kurulacak 2000 seyirci kapasiteli spor salonunda basketbol, voleybol ve hentbol oynanacak.

Proje kapsamında spor salonuna bitişik yapılacak iki katlı bina ise sporcu fabrikası olacak. 9 farklı branşın aynı anda antrenman yapacağı spor tesislerinde geleceğin sporcuları yetişecek.

ÇAYIROVA’YI SPOR KENTİ YAPTIK

Proje alanını gezen ve çalışmalar hakkında bilgiler alan Çiftçi, Çayırova’yı spor kenti yapma hayaliyle yola çıktıklarını, 4 yılda spor alanında yaptıkları atılım ve yatırımlarla bunu başardıklarını söyledi. Çiftçi, inşaat çalışmalarının hızla devam ettiğini projeyi en kısa sürede tamamlayarak Çayırova halkının hizmetine açacaklarını ifade etti.

SPORU SEVDİRDİK, ALTYAPIYI GÜÇLENDİRDİK

Sportif aktivitelerle sporu sevdirdiklerini, yeni yatırımlarla da Çayırova’nın spor altyapısını güçlendirdiklerini ifade eden Çiftçi, 4 yılda yaptıkları çalışmanın meyvelerini fazlasıyla aldıklarını, yüzlerce kupa ve madalyayı ilçeye kazandırdıklarını sözlerine ekledi.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Kitap kahveler ilçeye değer katıyor
Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, ilçeye kazandırılan kitap kahvelerin Çayırova’ya değer...

Haberi Oku