ÇAYIROVA:
Çayırova'da 10 okula ‘Okulum Temiz' belgesi

Okulların daha iyi koşularda açılabilmesi ve eğitim hizmetlerinin yeni normale uyum sağlayabilmesi amacıyla Milli Eğitim Bakanlığı ve TSE arasında Temmuz 2020 de yürürlüğe giren işbirliği protokolü ile Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme Kılavuzu yayınlanmıştı. Kılavuzun uygulanması kapsamında belirtilen şartları yerine getiren okullar Okulum Temiz Belgesi almakta.

Çayırova’da tüm okulların, hijyen şartlarının uygunluğunu gösteren Okulum Temiz belgesini almak üzere çalışmalar yürütülmekte olup, İş sağlığı ve güvenliği bürosu tarafından ilk etapta denetimleri tamamlanan 10 Okula Okulum Temiz belgesi almaya hak kazandı.

Bu kapsamda Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde düzenlenen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç ve okul müdürlerinin katıldığı program ile, denetimleri tamamlanarak ‘Okulum Temiz Belgesi’ alan okullara belgeleri,  İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik tarafından verildi.

BELGE ALAN OKULLAR

İstiklal İlkokulu, Sultan Fatih Anaokulu, Öğretmen Şevket Özay İlkokulu,  Çayırova Yunus Ergüz İlkokulu, Atatürk Ortaokulu, Çayırova Reysaş Lojistik Ortaokulu, Çayırova Şekerpınar Toki Anaokulu, Mustafa Necati Ortaokulu, Şehit İlhan Küçüksolak Anadolu Lisesi,  Yapı ve Kredi Bankası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

TEŞEKKÜR EDİLDİ

Çayırova Milli Eğitim tarafından yapılan açıklamada şunlar ifade edildi:

“Çayırova’da tüm okullarımızda, Okulum Temiz Belgelendirmesini sağlamak için çalışmalarımız devam etmekte olup, Çayırova İlçemizdeki okullarımızın Okulum Temiz belgesi almak için başvuruları tamamlanmıştır. Desteklerinden dolayı İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Fehmi Rasim Çelik’e ve Sayın Kaymakamımız Hasan Gözen’e şükranlarımızı sunarız.

 Gayretli çalışmalarından dolayı tüm okul yöneticilerimize, eğitim ailemize ve denetimlerini sürdüren iş sağlığı güvenliği personeline teşekkür ederiz.”

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Kitap kahveler ilçeye değer katıyor
Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, ilçeye kazandırılan kitap kahvelerin Çayırova’ya değer...

Haberi Oku