YAŞAM:
Yüksel Ercan'ın acı günü

YÜKSEL ERCAN MEDYA GRUBU Başkanı Gazeteci Yüksel Ercan'ın Erzurum'da yaşayan halasının oğlu Turgut Gözgeç vefat etti. Gazeteci Yavuz Ercan, Muzaffer Ercan ve Gürsel Ercan'în da halalarının oğlu olan Turgut Gözgeçîn vefat haberini Yüksel Ercan vefat haberini sosyal medya sayfasından şu şekilde duyurdu:
"Erzurum'da yaşayan Halamın Oğlu Turgut Gözgeç abim vefat etti.
Uzun Zamandır Sağlık sorunları dolayısı ile Ankara'da Hastanede tedavi gören Turgut Gözgeç abim yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamayarak bu gece 00.30 saatlerinde vefat etti.
Turgut abimin Cenazesi yarın (Pazar) Erzurum'da öğlen Narmanlı Camisinde öğlen namazı sonrası kılınacak cenaze namazı ile birlikte toprağa verilecek.
Turgut Gözgeç abime Allahtan'tan rahmet, Başta Adalet halama, Orhan Gözgeç-Eyüp GözgeçMurat Gözgeç ve tüm aileye sabır diliyorum.
Mekanı Cennet olsun.."

Merhuma Allah'tan rahmet kederli a,ilesine sabırlar ve başsağlığı diliyoruz. 

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

KO-MEK yeni döneme hazır
Halk Üniversitesi KO-MEK yeni döneme kurum ve kuruluşlarla iş birliği yaparak hazırlanıyor.

Haberi Oku