YAŞAM:
Vicdansızlar, Halkın çeşmelerini söküp götürmüşler!

Halkın istifadesi için Gebze Gaziler Dağı'na Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından konulan pik dökümlü çeşmeler kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce birer birer sökülüp götürülüyor. Çeşmelerin yerinde birer birer sökülüp yeller estiğini gören vatandaşlar ise buna çok üzülüyor ve sert tepki gösteriyor. sabah ve akşamları Gaziler Dağı'na yürüyüş için gelen vatandaşlar bir çok sebil tipi çeşmenin söküldüğünü görüyor.

SÖKENLER DE ALANLAR DA SUÇLU

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından  dağın yürüyüş bandında bir çok noktaya konrulan Sebil çeşmelerin metallerinden ötürü çalındığı ve götürüldüğü sanılıyor ve düşünülüyor. Bu durumda hem sökenlerin hem de sökülen bu çeşmelerin hurdacılar tarafından alınmasının da suç olduğu ifade ediliyor.

DAĞDA GÜVENLİK ZAFİYETİ

2013 yılında Tabiat Parkı ilan edilen ve Büyükşehir protokolünün da sık sık yürüyüş yaptığı Gaziler Dağı'nda son iki yıldır önemli bir güvenlik zafiyetinin olduğu da gözleniyor. Beylikdağı  Kent Ormanının açılması ile birlikte Gazilerdeki güvenlik ekiplerinin büyük bir bölümünün yeni kent ormanına kaydırılması ile birlikte Gaziler Dağı Milli Parkı büyük ölçüde güvenliksiz kalmış durumda, ayrıca pek çok kendini bilmez kişiya da kişinin piknik dolayısı ile orman içini adeta bird çöplüğe çevirdiği de görülüyor.

Bu konuda Kocaeli Büyükşehir yetkililerini göreve davet ediyoruz. YILMAZ IŞIK

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

KO-MEK yeni döneme hazır
Halk Üniversitesi KO-MEK yeni döneme kurum ve kuruluşlarla iş birliği yaparak hazırlanıyor.

Haberi Oku