YAŞAM:
Vatandaşa özel kırmızı halı (!)

YENİ GEBZE ÖZEL HABER- Türkiye’de ilginç şeyler de oluyor. İlginçlikler ülkesi olan Türkiye’de ülke insanının zaman zaman hiç beklenmedik ilginç çıkışları gözleniyor. Bu ilginçliklerin birisi de  Gebze'de yaşandı.

PROTOKOLE DEĞİL, ÇAYIRIN ORTASINDA VATANDAŞA ÖZEL KIRMIZI HALI (!)

Gebze’de  yaşayan bazı vatandaşlar, sabah işe gidip akşamları da işlerinden ayakları çamura basmadan dönebilmeleri için “protokolvari” ilginç bir çözüm önerisi buldu. Mahalleden kestirme patikadan ana yola servis araçlarına ayakları çamurlanmadan  ulaşabilmeleri için metrelerce uzunlukta kırmızı halı ile kilim döşediler. Çayırın ortasında metrelerce döşenen kırmızı halı ilginç bir görüntü sergilerken, halının fırtına ve sert rüzgardan uçmaması için de kenarlarına taşlar dizildiği görüldü.

Gebzeliler  bu konuda; “ Her zaman kırmızı halı protokolün ayaklarının altına serilecek değil ya. Onlar milletin vekili ise biz de milletin ta kendisiyiz, ayaklarımız çamura değmemeli” şeklinde değerlendirme yapıyorlar. YILMAZ IŞIK

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

KO-MEK yeni döneme hazır
Halk Üniversitesi KO-MEK yeni döneme kurum ve kuruluşlarla iş birliği yaparak hazırlanıyor.

Haberi Oku