YAŞAM:
Sevim Teyze sonsuzluğa uğurlandı

Merhumenin cenazesi bugün öğlen namazına müteakiben Muallimköy Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığındaki aile kabristanında toprağa verildi. Sevim Teyzenin  cenaze namazına Gebze Belediyesi Başkan Yardımcısı Sedat Çelik, AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, İyi Parti Kocaeli Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Nusret Acur, CHP Gebze Eski İlçe Başkanı Sedat Tatar,  İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Özhan Aşkın Öztürk, MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural ile ilçe yönetim kurulu üyeleri,  Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz, AK Parti Gebze Belediye Meclis Üyeleri  Sadık Güvenç ve Hasan Soba, CHP Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Şahin Yılmazel, Eskihisar Muhtarı Tayfun Özcan, İhtisas Spor Kulübü Başkanı İsmail Altay,  Dal Şirketleri Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Dal, Gebze Erzincanlılar Derneği Başkanı Uğur Öcal, kalabalık sayıda Muallimköylüler, Taşdemir Ailesinin çok sayıda yakını ve komşuları, gazeteciler ile çok sayıda vatandaş katıldı. Cenazeye GTO Başkanı Nail Çiler de  çelenk gönderdi.

Merhumeye bir kez daha Allah'tan rahmet kederli ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz. HABER VE FOTOĞRAFLAR: YILMAZ IŞIK

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

KO-MEK yeni döneme hazır
Halk Üniversitesi KO-MEK yeni döneme kurum ve kuruluşlarla iş birliği yaparak hazırlanıyor.

Haberi Oku