YAŞAM:
Şefika Gündüz trafik kazasında hayatını kaybetti!

Gebze Yenikent Mahalle sakinlerinden Şefika Gündüz (62) Bursa'da geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. Alınan bilgilere göre, İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu'nda İzmir istikametine seyreden Sabit Erol Gündüz (65), yönetimindeki 41 VF 818 plakalı otomobiliyle  Mudanya yol ayrımında, aynı istikamette ilerleyen M.G. idaresindeki 17 HY 939 plakalı kamyona arkadan çarptı.

Çarpma sonucu otomobilin kopan tavan kısmı, araçtan yaklaşık 100 metre geride bulunan kamyonun kasa kısmında asılı bulundu.

Vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, sürücünün eşi Şefika Gündüz'ün (62) kaza yerinde aracın arka kısmında yaşamını yitirdiği belirlendi.

Ağır yaralanan eşi Sabit Erol Gündüz ile torunu M.L.G. (2) ise ambulansla Bursa Şehir Hastanesi'ne götürüldü.Elim bir trafik kazasıında hayatını kaybeden ve Yenikent Akarsu bloklarında oturduğu öğrenilen Şefika Gündüz bugün ikindi vakti Mutlukent Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Pelitli mezarlığında toprağa verilecek. 

Merhume'ye Allah'tan rahmet, kederli ailesine sabır ve başsağlığı, kazada yaralanan eşi ve torununa ise acil şifalar diliyoruz. YILMAZ IŞIK

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

KO-MEK yeni döneme hazır
Halk Üniversitesi KO-MEK yeni döneme kurum ve kuruluşlarla iş birliği yaparak hazırlanıyor.

Haberi Oku