YAŞAM:
SEDAŞ Ekipleri SAT Komandosu Gibi Çalıştı

SEDAŞ işletme bakım ekipleri enerjinin teknik kalitesinin ve müşteri memnuniyetinin sağlanması adına gerekirse zorlu koşullarda da olsa mücadeleyi sürdürüyor.

SEDAŞ ekipleri, Sapanca gölü su alanı içinde büyüyen ve dalları Sapanca2 enerji hattına temas edecek duruma gelen ağaçlarda, budamaya ait bakım çalışmasını yapabilmek için göl içindeki sazlıklarda kendilerine yol açtılar. SEDAŞ ekipleri dikkatle, iş güvenliği önlemlerini aldılar. SEDAŞ ekibi göle şişme bot ile açıldı. Bunun yanında AFAD Ekibi de SEDAŞ’a destek olmak üzere oradaydı. Rüzgar ve fırtınada, karda şebeke iletkenleri üzerine yıkılabilecek ağaç dalları budandı.  Göldeki görevini tamamlayan SEDAŞ ekibi yine bot ile hareket noktasına geri döndü. SEDAŞ ekipleri ana cadde üzerinde de bakım çalışmaları yaptı. 

 

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

KO-MEK yeni döneme hazır
Halk Üniversitesi KO-MEK yeni döneme kurum ve kuruluşlarla iş birliği yaparak hazırlanıyor.

Haberi Oku