YAŞAM:
Peraband'ın şarkılarıyla   müzik İzmit'te susmadı

İzmit Belediyesinin ‘Sokakta Müzik, Yüzde Tebessüm’ sloganıyla her hafta Çarşamba ve Cuma günleri düzenlediği ‘Sahne Senin, Müzik Senin’ etkinliklerinde bu kez Grup Peraband halkın karşısına çıktı. Sabri Yalım Parkı’nda düzenlenen mini konserde birbirinden güzel şarkıları seslendiren Peraband, vatandaşa eğlenceli anlar yaşattı. Betül Taş’ın vokalistliğini yaptığı sokak konserinde Ogün Erdal kemanını, Çetin Demirci ise klavyesini konuşturdu. 

VATANDAŞ ÇOK EĞLENDİ

Sabri Yalım Park’ında düzenlenen etkinlikte canlı müzik keyfi yaşayan ve doyasıya eğlenen İzmitli vatandaşlar günün stresini ve yorgunluğunu attı. Birbirinden güzel şarkılarla kah duygusal anlar yaşayan kah kıpır kıpır müzikler oynama havasına giren İzmitliler moral depoladı. Temmuz ve ağustos ayları boyunca devam edecek olan ‘Müzik Sokakta, Tebessüm Yüzde’ etkinlikleriyle şehrin sokaklarında sanatın sesini yükseltecek.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

KO-MEK yeni döneme hazır
Halk Üniversitesi KO-MEK yeni döneme kurum ve kuruluşlarla iş birliği yaparak hazırlanıyor.

Haberi Oku