YAŞAM:
Okuma azmi 50 yaşında üniversite bitirtti!

Uzun yıllardır TSE Çayırova kalite kampsünde görev yapan bölgemizin sevilen ve tanınan isimlerinden Aydamir Özcan 50. Yaşına girmenin heyecanını yaşarken kendisini bir başka heyecanın içerisinde buldu.

Bir taraftan TSE Çayırova kalite kampüsünde görev yaparken bir taraftan da Üniversite eğitimini devam ettiren Aydemir Özcan Anadolu Üniversitenin Kamu yönetimi bölümünden mezun olarak diploma almaya hak kazandı.

Okumanın yaşı olmadığını aldığı Üniversite diploması ile belgeleyen Aydemir Özcan konu ile ilgili olarak kendisine ait sosyal medya hesabından şu şekilde duyurdu:

BABAMA GÖRE HAYIRLI EVLAT OLMANIN BİRİNCİ YOLU OKUMAKTI

Rahmetli babam beni okutmak için çok çaba sarf etmiş ancak her türlüsünden imkansızlıklardan dolayı okutamamıştı;
Babama göre hayırlı evlat olmanın birinci yolu okumaktı,bu yaşta da olsa babamın arzusunu yerine getirmenin huzurunu,gururunu yaşıyorum.
İktisat fakültesi kamu yönetimi bölümü diplomamı almış bulunuyorum.
Allahıma şükürler olsun

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

KO-MEK yeni döneme hazır
Halk Üniversitesi KO-MEK yeni döneme kurum ve kuruluşlarla iş birliği yaparak hazırlanıyor.

Haberi Oku