YAŞAM:
Nebahat Teyze kalp krizi geçirdi

Gebze Eşrafından, Şahinler Ailesi'nin Büyüklerinden, Bölgemizin tanınmış siyasetçilerinden Adalet Partisi Eski Genel Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Şahinler'in Anneleri Nebahat Şahinler (91) kalp rahatsızlığı geçirdi. Dün önce  Gebze Fatih Devlet Hastanesi'ne sevk edilen Nebahat Teyze daha sonra  MedicalPark Hastanesi'nde müşahade altına alındı.

DURUMU CİDİYETİNİ KORUYOR

Rahatsızlanmasının ardından Annesini biran bile yalnız bırakmayarak yanında bulunan  Halil İbrahim Şahinler, annesinin durumu hakkında gazetemize bilgi verdi. Şahinler:

" Annemin yapılan tetkiklerinden kalp krizi geçirdiği belirlendi , ancak anjiyo olabilmesi için  karaciğer ve böbrek fonksiyonlarının da normal olması gerekiyor ancak bu konuda da sıkıntı yaşıyoruz ve şu anda anjiyo da yapılamıyor. Dün geceden beri düşen tansiyonu yükseltildi, bekliyoruz. Allah'a duacıyız" dedi.

Nebahat Teyze'ye acil şifalar, yakınlarına da kolayalıklar diliyoruz. YILMAZ IŞIK

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

KO-MEK yeni döneme hazır
Halk Üniversitesi KO-MEK yeni döneme kurum ve kuruluşlarla iş birliği yaparak hazırlanıyor.

Haberi Oku