YAŞAM:
Nazife Başçiftçi toprağa verildi

A+A-

Covid-19 tedavisine başladığı Fatih Devlet ve devam ettiği Özel Merkez Hastaneleri’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Kocaeli Büyükşehir ve Gebze Belediye Meclisi CHP Üyesi

basciftci-1.jpg

Halil İbrahim Başçiftçi’nin annesi, CHP Gebze İlçe Örgütü Yerel Yönetimlerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Tuğçe Başçiftçi’nin babaannesi Nazife Başçiftçi, Gebze Merkez Mezarlığı’nda öğlen saatlerinde kılınan cenaze namazının ardından aynı yerdeki aile kabrinde toprağa verildi. Pandemi koşullarında gerçekleşen cenazeye katılım sınırlı sayıda oldu.

basciftci-3.jpg

Başçiftçi’yi son yolculuğuna CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, İl Eğitim Sekreteri Hikmet Koçoğlu ve İl Disiplin Kurulu üyesi Rasim Ababay, kurultay delegesi Olcay Öğüt, Gebze İlçe eski Başkanı Avukat Recep Dursun aile bireyleri ile birlikte yolcu etti. Taziyeleri merhumenin oğlu Halil İbrahim Başçiftçi ile birlikte gelini Hülya Başçiftçi, damadı Seyhan İşbilir ve torunu Tuğçe Başçiftçi ile birlikte akrabaları kabul etti.

Ankara eşrafından olan Nazife Başçiftçi merhum Adem Başçiftçi’nin eşiydi. 3 çocuk annesi, 8 torun sahibiydi.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

KO-MEK yeni döneme hazır
Halk Üniversitesi KO-MEK yeni döneme kurum ve kuruluşlarla iş birliği yaparak hazırlanıyor.

Haberi Oku