YAŞAM:
Milli Servet düşmanları Dümbüldek'i tahrip etti!

Milli servet düşmanları bu kez Deri Tarihi Dümbüldek Çeşmesi ve Mesire alanını hedef aldı. Geçtiğimiz yıl Gebze Taşköprüler Derneği'nin öncülüğünde Kocaeli Büyükşehir belediyesi'nce baştan başa onarılan ve tadilatı yapılan ayrıca mesire yeri olarak halka tahsis edilen  Dümbüldek Dede Mesire alanı kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce bir çok yeri kırılmak  suretiyle tahrip edildi, bazı ağaçlar da kesilerek oturma gruplarının üzerine devrildi. 

KILCAN BÜYÜK TEPKİ GÖSTERDİ

Bu duruma  Tarihi Mesire yerinin yeniden onarımı için büyük emek verenlerin başında gelen Gebze Taşköprülüler Dernek Başkanı Ali Osman Kılcan büyük tepki gösterdi. Durumu yerinde görerek bu olayın duyulmasını sağlayan Başkan  Kılcan: "Siz insan olamazsınız ne piknik yapmayı becerebiliyorsunuz nede su içmeyi becerebilirsiniz siz ancak çevreye zarar verir ağaç kesersiniz. Masaları kırarsınız, kafetaryanın tahtaları kırar muslukları koparirsiniz Allah da sizin b....ni versin.Dünbuldek suyu festival alanın son hali işte bu" diyerek kendi sosyal medya sayfasında da paylaştı.

Kılcan bu konuda suç duyurusunda da bulunarak biran önce bunu yapanların bulunup cezalandırılması gerektiğinin altını çizdi. YILMAZ IŞIK

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

KO-MEK yeni döneme hazır
Halk Üniversitesi KO-MEK yeni döneme kurum ve kuruluşlarla iş birliği yaparak hazırlanıyor.

Haberi Oku