YAŞAM:
Kore Gazisi Enver Ihlamur vefat etti

Gebze Güzeller mahallesinin en eski sakinlerinden, Kore Gazisi Enver Ihlamur, 83 yaşında Hakkın Rahmetine kavuştu. Bir süreden beri kalbinden kaynaklı çeşitli hastalıklarla mücadele eden, 4 çocuk, 6 torun sahibi  Enver Amca, kaldırıldığı Gebze Fatih Devlet Hastanesinde hayata gözlerini yumdu. Yıllar önce memleketi Tekirdağ Malkara'dan Gebze'ye göç eden Enver Amca, Makina Takım Fabrikasından emekli olmuş, emekli olduktan sonra bir süre Hayat Çiftliği'nde kazan dairesinde, kazancı olarak, akabinde uzun yıllar Gebze Endüstri MeslekLisesi'nde gece bekçisi olarak görev yapmıştı.

Enver Ihlamur'un cenazesi, Gebze Güzeller Yeni Cami'de kılınan öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Pelitli mezarlığında toprağa verildi.

Merhum'a Allah'tan rahmet, Kederli Ailesi'ne sabır ve başsağlığı diliyoruz. YILMAZ  IŞIK 

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
Basri Ateş 4 yıl önce

Yılmaz Işık arkadaşım, haberlerini takip ediyorum. Çok yerinde ve güzel haberler veriyorsun. Başarılarınızın daim olmasını diliyorum. Selamlat

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

KO-MEK yeni döneme hazır
Halk Üniversitesi KO-MEK yeni döneme kurum ve kuruluşlarla iş birliği yaparak hazırlanıyor.

Haberi Oku