YAŞAM:
Kazım Dede toprağa verildi

Tedavi gördüğü hastanede dün 86 yaşında hayata gözlerini yuman  Gebze, İnönü mahallesi sakinlerinden, Kader Ailesi'nin Büyüklerinden, aslen Bulgaristan, Haskova ili Akpınar köyünden olan  Hacı Hafız Kazım Kader toprağa verildi. 

İnönü mahallesi ,Yumrukaya Camii'nde bugün cuma namazına müteakiben kılınan cenaze namazına  Gebze Balkan Türkleri Başkanı Hüseyin Aksu, İnönü mahallesi Muhtarı Durmuş Karabuğa, Hacı Hafız Kazım Kader'in çocukları, torunları, Gebze ile Gebze dışından kalabalık sayıda Balkan Camiası, çok kalabalık sayıda mahalle komşuları ile aile yakınları katıldılar. Helallik alınmasının ve akabinde cenaze namazının kılınmasının aardından Kazım Dede'nin cenazesi Pelitli Yeni mezarlıkta toprağa verildi.

Merhum'a Allah'tan rahmet, kederli ailesine vce yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz.YILMAZ IŞIK

h

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
Sair Kader 4 yıl önce

Allah razı olsun!... Sizinle gurur duyuyoruz!...

Misafir Avatar
burhan 4 yıl önce

inna lillahi wa inna ilayhi raji'un

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

KO-MEK yeni döneme hazır
Halk Üniversitesi KO-MEK yeni döneme kurum ve kuruluşlarla iş birliği yaparak hazırlanıyor.

Haberi Oku