YAŞAM:
İzmit'in parkları  çiçek gibi oluyor

İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ot biçme, ağaç budama, peyzaj, çiçeklendirme ve çevre temizliği gibi birçok çalışmayı düzenli olarak yaparken bir yandan da parklarda bulunan kent mobilyaları ve oyun gruplarının bakım ve onarımını gerçekleştiriyor. Parkların daha estetik ve konforlu bir yapıya kavuşmasını isteyen İzmit Belediyesi, vatandaşların uğrak yerlerinin başında gelen park ve yeşil alanlarda bakım, yenileme ve temizlik çalışmalarını yoğunlaştırdı.

KENT GENELİNDE DEVAM EDECEK

İzmit halkının nefes alabileceği ortamlar oluşturmaya devam eden İzmit Belediyesi, kent genelinde bulunan bütün parkların kapsamlı bakım ve yenileme çalışmalarına devam ediyor. İzmit Belediyesi bir hafta içinde, Cumhuriyet Mahallesi Bünyamin Akman Parkı, Kocatepe Mahallesi Lale Parkı, Malta Mahallesi İhsan Dede Parkı, Serdar Mahallesi Veysel Esin Parkı, Yahyakaptan Mahallesi 75. Yıl Cumhuriyet Parkı, Yeşilova Mahallesi Nilüfer Parkı ve Şehit Taner Durmuş Parkı, Zabıtan Mahallesi Dr. Ertan Okançay Parkı ve Fevzi Çakmak Mahallesi B1-4 ve B1-6 arasında bulunan parklarda zamanla deforme olan oyun gruplarını tamiri gerçekleştirerek, kamelyalarda boyama çalışması yaptı. Ayrıca tüm parklarda uzayan ve kötü bir görüntüye neden olan otlar kesildi. Parklarda başlatılan kapsamlı bakım ve onarım çalışmaları kent genelinde devam edecek.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

KO-MEK yeni döneme hazır
Halk Üniversitesi KO-MEK yeni döneme kurum ve kuruluşlarla iş birliği yaparak hazırlanıyor.

Haberi Oku