YAŞAM:
Her taraf kaçak atık dolu!

Bölgemizde pek çok alanda özellikle son zamanlarda  kentsel dönüşüm ile eski yapıların yıkılması olayı oluşmus gelişmelere de yol açıyor. Bunlardan birisi de  kentsel dönüşümde yıkılan eski yapılardan  ortaya çıkan moloz ve eski kullanım eşyalarının ne yapılacağı hususudur.  Gebze'nin  bir çok yerinde özellikle de yol kenarları boş araziler, orman içleri ve kenarlarına atılmış kaçak moloz ve atıklar göze çarpıyor. Kendini bilmez bir çok kurum, kuruluş, kişi ya da kişilerin rasgele özellikle geceleri  bu atıkları rastgele ulu orta attıkları gözleniyor.

BELEDİYEYİ ARASALAR  ATIKLARI ALINACAK!

Halbuki  elinde ev ve işyeri atıkları bulunan  kişi, kurum ve kuruluşların Gebze Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Servisi 'nin 642 10 10 nolu telefonları arayarak bu atıklarının  çok cüzi fiyatla aldırmaları mümkün. 

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

KO-MEK yeni döneme hazır
Halk Üniversitesi KO-MEK yeni döneme kurum ve kuruluşlarla iş birliği yaparak hazırlanıyor.

Haberi Oku