YAŞAM:
Hayriye Ekşi toprağa verildi

 21. Dönem Kocaeli Milletvekili Sefer Ekşi ve Kocaeli Ticaret Odası Eski Meclis Başkanı İşadamı Recep Ekşi’nin annesi Hayriye Ekşi toprağa verildi. 

İzmit Fevziye Camiinde düzenlenen törene; Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un yanısıra, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve YÖK Yönetim Kurulu Üyesi Fahri Kasırga, Yargıtay Üyesi Kenan İpek, Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Mülkiye Başmüfettişi ve eski Kocaeli Valisi Ercan Topaca, Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz, Adalet Komisyonu Başkanı Muhiddin Paça, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, İl Emniyet Müdürü VeysalTipioğlu, İl Jandarma Komutanı Kd. Alb. Osman Aslan, daire müdürleri, 21. Dönem Kocaeli Milletvekili Sefer Ekşi, KOTO Eski Meclis Başkanı İşadamı Recep Ekşi ve yakınları, siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

İl Müftüsü Sinan Cihan’ın öğle namazına müteakip kıldırdığı cenaze namazının ardından merhume Hayriye Ekşi'ninnaaşıBağçeşme Mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı.

Haber: Özlem ÇİMEN ESEN

26.11.2019

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

KO-MEK yeni döneme hazır
Halk Üniversitesi KO-MEK yeni döneme kurum ve kuruluşlarla iş birliği yaparak hazırlanıyor.

Haberi Oku