YAŞAM:
Görme Engelli çocukların en mutlu anı!

Etkinlik görme engelli çocukların doğadaki diğer canlılar hakkında   bilgi sahibi olmaları için düzenlendi. Dokunarak gören çocuklar orman gezisinde ağaçlara çiçeklere dokunarak  bitkileri tanıdılar.

Etkinlik kapsamında ata binen çocuklar hayatlarında ilk defa ata bindiklerini ve çok farklı bir duygu olduğunu söylediler. Dernek başkanı Furkan Uğur  Eşitti: Bu organizasyonda gördük ki çocuklarımızın daha çok dışarıya çıkmaya ihtiyacı var. Doğanın güzelliklerinden daha çok istifade etmeye hakları var. Sosyal ve kültürel faaliyetlerde yerel yönetimlerden ve özel sektörden daha çok destek bekliyoruz, masamızda yapılmayı bekleyen bir çok projemiz var diye konuştu. Engelliler alanında bir şeyler ortaya koymak isteyen herkesle dirsek teması kurarız diyen Eşitti, Türkiye Beyazay Derneğinin birikimlerinin  olduğunu ve yapılacak iş birlikleri ile Kocaeli’nde çok faydalı işlerin ortaya çıkacağına inandığını söyledi.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

KO-MEK yeni döneme hazır
Halk Üniversitesi KO-MEK yeni döneme kurum ve kuruluşlarla iş birliği yaparak hazırlanıyor.

Haberi Oku