YAŞAM:
GEBZE, TATLIKUYU VADİSİNDE YILAN TEHLİKESİ

Havalar son bir kaç gündür aşırı derecede ısındı, Koronavirüs salgını dolayısı ile insanlar sokağa çıkamayınca başta yılanlar olmak üzere çok sayıda hayvanın doğaya çıktığını biliyoruz, Bu bakımdan "Yılanlar var" iddiasını ciddiye almak durumundayız.
Gebze'de bulunan 65 yaş üstü vatandaşlarımız 17 Mayıs Pazar günü 12.00- ile 18.00 saatleri arasında sokağa çıkacaklar ve muhtemeldir ki çok büyük bir kısım nefes alabilmek adına Tatlıkuyu vadisine hücum edecekler.
Konunun hassasiyetini Sorumlu bir gazeteci ve vatandaş olarak Gebze Kaymakamı Mustafa Güler'in, Gebze Belediye başkanı Zinnur Büyükgöz'ün ve Gebze Emniyet müdür Ugur Bilgili'nin dikkatlerine sunuyoruz.
Allah muhafaza bu kadar sıkıntı varken birde Pazar günü 65 yaş üstü vatandaşlarımızın Yılanlar ile mücadelesi ile uğraşmayalım. YÜKSEL ERCAN

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

KO-MEK yeni döneme hazır
Halk Üniversitesi KO-MEK yeni döneme kurum ve kuruluşlarla iş birliği yaparak hazırlanıyor.

Haberi Oku