YAŞAM:
Gebze Kırımlıların ulu çınarı Sahure Teyze de Hakka yürüdü

Gebze Kırım Türkleri Camiasının Büyüklerinden, Osmanyılmaz mahallesi sakinlerinden Akkerman Ailesinin  Değerli Büyüğü Sahure Akkerman (Sare Teyze) 91 yaşında Hakkın rahmetine kavuştu.

Gebze Belediyesi'nden Emekl Türkan Akkerman ile belediyenin emekli şoförlerinden Ersin Akkerman'ın da anneleri olan Sare Teyze 91 yaşında ve Romanya Köstence doğumlu idi..

Sahure Teyze'nin cenazesi kılınan cenaze namazının ardından, Gebze Merkez mezarlıkta bulunan aile kabristanında toprağa verildi.

Merhume'ye Allah'tan rahmet, kederli ailesi il yakınlarına ve Kırım Türkleri camiasına  başsağlığı ve sabırlar diliyoruz. Haber: Yılmaz IŞIK

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
Erdinç Dincer 4 yıl önce

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun Allah geride kalanlarına metanet versin cennette peygamberimiz Hz Muhammed sav efendimizin komşusu olsun yattığı yer Cennet mekan olsun

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

KO-MEK yeni döneme hazır
Halk Üniversitesi KO-MEK yeni döneme kurum ve kuruluşlarla iş birliği yaparak hazırlanıyor.

Haberi Oku