YAŞAM:
Gebze,  Görkem'i andı!


8 Yıl önce geçirdiği elim trafik kazasında 22 yaşında vefat eden GTO Başkanı Nail Çiler'in oğlu İbrahim Görkem Çiler mezarı başında okutulan mevlit ile anıldı.

Merhum Görkem'in Ölüm yıldönümünde Osman Yılmaz Mezarlığında okunan mevlitli anmaya  babası Gebze Ticaret Odası Yönetim kurulu Başkanı Nail Çiler, Annesi Sevgi Çiler, ablası Avukat Gözde Çiler, kuzeni Kocaeli Büyükşehir belediyesi meclis üyesi Sertan Tuncel ile birlikte Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze ilçe Emniyet müdürü Adil Uğur Bilgili, GTO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri, Gebze Kızılay Şube Başkanı Oya Tunçel ile çok sayıda kişi de anma programına katıldı.

Çoban Mustafapaşa Camii Hocalarından Mehmet Güneş başta olmak üzere Gebze'nin tanınmış mevlithanların birbiri adına Kur'an-ı Kerim okudukları anma töreni sonrası Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler de kısa bir teşekkür konuşması yaparak katılan herkese teşekkür etti. 

Merhum Görkem'e bir kez daha Allah'tan rahmet, kederli ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

KO-MEK yeni döneme hazır
Halk Üniversitesi KO-MEK yeni döneme kurum ve kuruluşlarla iş birliği yaparak hazırlanıyor.

Haberi Oku