YAŞAM:
Embiye Aksu toprağa verildi

Uzun süreden beri muzdarip olduğu  akciğer hastalığı (Koah) nedeniyle dün hayata gözlerini yuman Gaziler mahallesi sakinlerinden, Aksu Ailesi'inin Büyüğü,  Gebze Balkan Türkleri  Derneği Başkanı Hüseyin Aksu, Mestan Aksu ve Gülbiye Güler'in Anneleri  Embiye Aksu (85) toprağa verildi. Aslen Bulgaristan Kırcaali, Studen Kladenets ( Soğukpınar) köyünden olan 3 çocuk, 6 torun sahibi  Embiye Aksu'nun Cenazesi, bugün cenaze namazı önöcesi  Gaziler mahallesindeki evlerinin önüne getirilerek helallik aldırıldı ve daha sonra hemen yakınındaki Bilali Habeşi Camii'ne getirildi. Aksu Ailesini bu acı günlerinde komşuları, uzaktan ve yakından gelen yakınları yalnız bırakmadılar. Gebze Balkan Türkleri Derneği Başkanı Hüseyin Aksu, Aile adına  taziye dilekleri kabul etti.  Öğle namazına müteakiben Gaziler mahallesi Bilali Habeşî camiinde kılınan cenaze namazının ardından Embiye Aksu'nun cenazesi Pelitli Mezarlığı'nda  toprağa verildi. Cenaze namazına kalabalık sayıda kişi katıldı.

Merhumeye Allah'tan rahmet, Kederli Ailesi ve yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz. YILMAZ IŞIK

Evin önünde helallik alınmasından sonra dualar yapıldı, Embiye Nine son yolculuğuuna uğurlandı.

Şekerpınar Eski Belediye Başkanı Ali Sönmez, Koşukavak Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Yakuboğlu, Gebze Balkan Türkleri Derneği Eski Başkanı Sezgin Kabasakal ile çok saayıda kişi Cenaze taziyesinde hazır bulundular. 

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
Sezgin Kabasakal 4 yıl önce

Camiamızın başı sağ olsun

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

KO-MEK yeni döneme hazır
Halk Üniversitesi KO-MEK yeni döneme kurum ve kuruluşlarla iş birliği yaparak hazırlanıyor.

Haberi Oku