YAŞAM:
Down Cafe Etkinlikleri hız kesmeden devam ediyor!

Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından özel gereksinimli bireylerin mesleki rehabilitasyonla sosyal becerilerini, iletişim becerilerini ve özgüvenlerini desteklemekle birlikte sosyal aktivitelerde bulunarak gündelik hayata uyum sağlamaları amacıyla hazırlanan ve aylardır süren etkinlikler, Şubat ayında da Down Cafe’de devam edecek. Özel bireylere yönelik birçok projeyi hayata geçiren İzmit Belediyesi, Şubat ayı boyunca sürecek özel bir etkinlik programı hazırladı.

TEŞEKKÜR ETTİLER

Engelli bireylerin aileleri aylardır düzenli bir şekilde devam eden etkinliklerin çocuklarının sosyal ve bilişsel gelişimlerine olumlu şekilde katkı sağladığını ve her yeni ayın programını dört gözle beklediklerini dile getirerek İzmit Belediyesine ve İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’e teşekkürlerini ilettiler.  

SOSYAL MEDYADAN TAKİP EDİN!

İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü özel gereksinimli bireylerin mesleki rehabilitasyonla sosyal becerilerini, iletişim becerilerini ve özgüvenlerini destekleyerek her gün düzenli şekilde gerçekleştirilecek sosyal etkinliklerle gündelik hayata uyum süreçlerini kolaylaştırmayı amaçlıyor. Özel gereksinimli bireylerin gelişimlerini destelemek amacıyla aylık etkinlik programı, düzenli olarak hafta içi her gün Down Cafe’de faaliyete geçecek. Faaliyetleri takip etmek isteyen vatandaşlar https://www.instagram.com/izmitdowncafe/ adresine erişim sağlayabilirler.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

KO-MEK yeni döneme hazır
Halk Üniversitesi KO-MEK yeni döneme kurum ve kuruluşlarla iş birliği yaparak hazırlanıyor.

Haberi Oku