YAŞAM:
Çınar Çocuk Evi'nin miniklerinden annelerine büyük sürpriz

Gelişen ve değişen dünyaya ayak uyduracak, yeniliğe açık,ahlaklı, zeki, düşünen ve yaratıcı çocuklar yetiştirmeyi hedefleyen İzmitBelediyesi Yeşilova Çınar Çocuk Evi, bu kentin çocuklarına hizmet vermeye devamediyor. Eğitimlerin aralıksız sürdüğü Yeşilova Çınar Çocuk Evi’nde bu kezgörevli eğitmenler, burada eğitim gören çocuklara Anneler Günü’ne özelhazırladıkları videoda; ‘Annen senin için ne ifade ediyor, annen bir süperkahraman olsa kim olurdu ve annene buradan ne söylemek istersin’ sorularınıyöneltti.

SOSYAL MEDYADA BÜYÜKİLGİ GÖRDÜ

İzmit Belediyesi Yeşilova Çınar Çocuk Evi’nin sosyal medyahesabından, ‘Varlığımızı borçlu olduğumuz, sevgi, hoşgörü, merhamet ve özverikaynağımız değerli annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun. İyi ki varsınız’notuyla paylaşılan videoda çocuklar, kendilerine has cevaplarla annelerine olansevgilerini dile getirdiler. Çok sayıda vatandaşın izlediği video, sosyalmedyada büyük ilgi gördü.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

KO-MEK yeni döneme hazır
Halk Üniversitesi KO-MEK yeni döneme kurum ve kuruluşlarla iş birliği yaparak hazırlanıyor.

Haberi Oku