YAŞAM:
Bursa Turizm'in acı günü!

Türkiye- Balkanlar arasında yolcu taşımacılğı yapan Bursa Turizm çalışanlarından Rami Korutürk geçirdiği ani rahatsızlık sonucu Hakkın rahmetine kavuştu. Bursa Turizm firmasının uzun yıllar  Bulgaristan Kırcaali Ofisi sorumlusu olarak görev yapan Rami Korutürk (54) kalp rahatsızlığı dolayısıyla tedavi için geldiği Edirne'de  geçirdiği ani kalp krizi sonucu vefat etti. Korutürk'ün rahatsızlığı sonucu dün anjiyo olduğu, 15.02.2020 tarihi için kalp ameliyatı için karar verilerek bugünü ameliyat olmak için beklediği öğrenildi. Kalp ameliyatını beklerken  hayata gözlerini yuman Rami Korutürk'ün cenazesinin buradan alınarak toprağa verilmek üzere  Kırcaali,Mestanlı, Cebel kasabasına  götürüleceği öğrenildi. Rami Korutürk'ün ani ölümü, görev yaptığı Bursa Tiurizm camiasında ve çevresinde çok büyük üzüntü meydana getirdi. 

Rami Korutürk'ün vefatı dolayısıyla bir taziye mesajı yayınlayan Bursa Turizm  ve Trakya Turizm Firmalarının Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hacıoğlu: " Çok sevdiğim arkadaşım Kırcalide ofisimizde beraber çalıştığımız Rahmi kardeşim hakkın rahmetine kavuşmuştur.  Bizim için  ani ve çok üzücü bir kayıptır. Kendisine  Allahtan rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyorum" dedi. YILMAZ IŞIK

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

KO-MEK yeni döneme hazır
Halk Üniversitesi KO-MEK yeni döneme kurum ve kuruluşlarla iş birliği yaparak hazırlanıyor.

Haberi Oku