YAŞAM:
Başaran taburcu edildi, evinde dinleniyor!

Gebze Ticaret Odası Kurucu Eski Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Başaran geçtiğimiz hafta içinde önce Gebze'deki işyerinin önünde, daha sonra evinde düşmeye bağlı olarak rahatsızlık geçirdi. Geçtiğimiz hafta içinde Gebze'de kendisine ait İkizhan İşhanıı girişinde  merdivenden düşerek başından yaralanan ve ilk etapta  kaldırıldığı Gebze Fatih Devlet hastanesinde başına 13 adet dikiş atılan Başaran,  tetkiiklerinin ardından taburcu edildi.

Başaran, Gebzeli  İşadamı Hasan Pak ile bir tavla maçında...

EVİNDE DE DÜŞTÜ, HASTANEYE KALDIRILDI

Başaran, bu kez haftasonu Bostancı'daki evinde evin içinde düşerek bir kez daha yüz kısmından yaralandı. Acilen en yakınındaki hastaneye kaldırılan GTO Eski Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı ve Başaran Holding Onursal Başkanı İbrahim Başaran burada diğer hastanelerle  de irtibata geçilerek,doktorlar arasında geçilen istişare ve araştırma sonucu   sağlık konsültasyonları yapıldı. Yapılan konsültasyonlar sonucu  Başaran'da ciddi bir rahatsızlık bulunmadığı ancak doktorlarınca verilen tavsiyelere göre, evinde istirahate çekilmesi gerektiği için evine gönderildiği öğrenildi.

Gebzelilerin Büyüğü İbrahim Başaran, kendi işyerinde en yakın arkadaşı GTO Eski Meclis Başkanı Cengiz Özdemir ve Gazeteci Yılmaz Işık ile birlikte görülüyor.

BAŞARAN: "İYİYİM ÇOK ŞÜKÜR!"

Gazeteci Yılmaz Işık, GTO Eski Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Başaran'a ulaşarak geçmiş olsun dileklerini iletti sağlığı hakkında bilgi aldı. Başaran görüşmede:

" Ben iyiyim çok şükür. Benimle yakından ilgilenen Doktorlarıma çok teşekkür ediyorum. Sağlığımla ilgili her türlü araştırmayı detaylı olarak yaptılar sağ olsunlar. Şu anda evimde istirahatteyim. Sizlerin aracınızla Tüm Gebzeli hemşerilerime en kalbi duygularımla, selamlarımı ve sevgilerimi iletiyorum" dedi. YILMAZ IŞIK

banner148
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

KO-MEK yeni döneme hazır
Halk Üniversitesi KO-MEK yeni döneme kurum ve kuruluşlarla iş birliği yaparak hazırlanıyor.

Haberi Oku