YAŞAM:
Ali Osman Başkanın örnek davranışı!

 Tavşanlı-Gebze hattında bugün  yolcu olarak binen yabancı uyruklu bir yolcunun minibüste yüklü miktarda para unutması üzerine  o esnada şoför mahallinde bulunan Kocaeli Gebze-Çayırova-Darıca-Dilovası Taşköprülüler Başkanı Ali Osman Kılcan düşen paranın farkına vararak  parayı para sahibine teslim etti.

İçinde yüklü miktarda parası bulunan  İbrahim Köse, Başkan Kılcan'a teşekkür etti.

Başkan Kılcan, minibüsün ön tarafında yolcu koltuğunda oturan bir kişinin  indikten sonra  içi para dolu  para cüzdanını düşürdüğünü fark etti. Kısa bir süre içinde düşürülen üzdanından para sahibine ulaşan Kocaeli Gebze-Çayırova-Darıca-Dilovası Taşköprülüler Başkanı Ali Osman Kılcan, para sahibinin yabancı uyruklu İbrahim Kööse'ye ait olduğunu belirledi. Daha sonra paranın sahibi olan İbrahim Köse'yi bulan Başkan Kılcan parayı kendisine teslim etti.

Cüzdanını minibüste düşüren İbrahim Köse eşi veçocuğu ile birlikte Başkan kılıcan'ı bularak, parasını cüzdanını teslim aldı ve cüzdanını bulup kendisine teslim eden Kocaeli Gebze-Çayırova-Darıca-Dilovası Taşköprülüler Başkanı Ali Osman Kılcan'a teşekkür etti. YILMAZ IŞIK

banner148
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

KO-MEK yeni döneme hazır
Halk Üniversitesi KO-MEK yeni döneme kurum ve kuruluşlarla iş birliği yaparak hazırlanıyor.

Haberi Oku