YAŞAM:
Alaybey Hoca, torununu sünnet ettiriyor

Bölgemizin, tecrübeli ve sevilen  eğitimcilerinden, yılların eğitimcisi, Muallimköy İlkokulu Müdürü  Alaybey Yılmaz Seymen bu haftasonu  biricik torunu Rüzgar'ı sünnet ettirmenin heyecanı ve mutluluğu içinde. Canan&Şafak Seymen çiftinin biricik oğulları Rüzgar Yuşa  Alaybey için 15 Şubat 2020, (Cumartesi günü) Gebze Hacı Halil mahallesinde, 1231 sokak N0: 6 adresinde bulunan Aşk-ı Hüma Düğün Salonu'nda Sünnet Düğünü merasimi yapılacak.

Alaybey Ailesi bu mutlu günlerinde başta, Rüzgar'ın babaannesi Malike Hanım, Dedesi Alaybey Seymen Çifti, anneannesi Nermin Hanım ile Dedesi Kenan Pehlivan Çifti, manevi anneannesi-dedesi Zeynep-Erdoğan Bilmez çifti, Kirveleri Ferdi Gülseven, Ahmet Soysal ve Burhan Soylu, herkesi bu mutlu ve heyecvanlı günlerinde sünnet merasimine bekliyoorlar.

YÜKSEL ERCAN MEDYA GRUBU olarak bizlerde Minik Rüzgar'a geçmiş olsun der, tebrik eder, Allah'tan damatlık günlerini de nasip etmesini diliyoruz.

YILMAZ IŞIK

Rüzgar, dedesi Alaybey Seymen ve Babası Şafak Seymen ile görülüyor.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

KO-MEK yeni döneme hazır
Halk Üniversitesi KO-MEK yeni döneme kurum ve kuruluşlarla iş birliği yaparak hazırlanıyor.

Haberi Oku