YAŞAM:
90 yaşındaki Sabahat Teyze parasını düşürdü..İmdadına zabıta yetişti...

Gölcük Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler Değirmendere’de 1300 TL parasını düşüren 90 yaşında Sabahat Teyzenin imdadına yetişti. Parasına kavuşan Sabahat Teyze çok mutlu oldu.

Gölcük Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler çok hayırlı bir işe imza atarak, 90 yaşında Sabahat Baykal’ı çok mutlu ettiler. Evinde tek başına yaşayan 90 yaşındaki Sabahat Baykal, bugün Değirmendere Merkez’e gelerek bankamatikten emekli parasını çekti. Ardından da Yüzbaşılar Mahallesi, İstiklal Caddesi, Esen Apartmanı’nda bulunan evine otobüse binerek gitti. Evine gitmesi sonrasında 1300 TL parasının çantasında olmadığını fark etti ve üzülmeye başladı. Yaşadığı bu olayı da komşularına anlattı ve büyük üzüntüsünü dile getirdi.

SABAHAT TEYZE ÇOK MUTLU OLDU

Değirmendere Çarşı Merkez’de gezen kimliği belli olmayan iki bayan ise yerde bulduğu 1300 TL’yi hemen Gölcük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Değirmendere Şubesi’ne götürdü. Zabıta ekipleri yaptığı araştırmada 90 yaşındaki Sabahat Baykal’ın 1300 TL’yi düşürdüğünü tespit etti ve muhtardan adresini alarak, hemen teyzenin evine yola çıktı. Tecrübeli Zabıta Memuru Ergün Yaşar, Sabahat Baykal’ın kapısını çaldı ve durumu anlattı. Önce zabıtayı kapısında görerek şaşıran Sabahat Teyze durumu anlayınca rahatladı ve 1300 TL’yi teslim alarak çok mutlu oldu. Parayı bulan bayanlara ve kendisine ulaştıran zabıta ekibine teşekkürlerini ileten Sabahat Teyze “Allah razı olsun sizlerden, beni çok mutlu ettiniz” diyerek memnuniyetini dile getirdi.   

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

KO-MEK yeni döneme hazır
Halk Üniversitesi KO-MEK yeni döneme kurum ve kuruluşlarla iş birliği yaparak hazırlanıyor.

Haberi Oku