ÇAYIROVA:
GTÜ Rektörü Aslan, Başkan Çiftçi'yi Ziyaret Etti

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammed Hasan Aslan’ı konuk etti. Ziyarette Aslan’a GTÜ Genel Sekreteri Ömer Nadir Soylu eşlik etti.

Başkan Çiftçi, “Ortak Projelerle Eğitime Katkı Sunacağız”

GTÜ Rektörü Prof. Dr. Muhammed Hasan Aslan’a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini ileten Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, yeni dönemde planlanan eğitim içerikli projeleri konukları ile paylaştı. Bilişim, teknoloji, ileri düzey yenilik, geliştirme ve kodlama çalışmalarıyla, yurt dışı eğitim desteğiyle Çayırova’da eğitimin farkını ortaya koyacaklarını vurgulayan başkan Çiftçi, Milli Eğitim Bakanlığı ve Büyükşehir Belediyesi ile eğitim alanında koordineli bir çalışma sistemi oluşturacaklarını ifade etti.

Rektör Aslan günün anısına Başkan Çiftçuiye biir tablo hediye etti.

Bu çerçevede Gebze Teknik Üniversitesi ile ortak projeler geliştirmenin Çayırova’daki eğitime büyük bir katkı sunacağının da vurgusunu yapan başkan Çiftçi, Çayırova’yı modern ve model bir çizgiye çekmek için eğitime ayrı bir destek vereceklerini söyledi. Karşılıklı fikir alışverişi içerisinde devam eden ziyaretin sonunda Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’ye başarılar dileyen Aslan, misafirperliğinden dolayı teşekkür etti.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Kitap kahveler ilçeye değer katıyor
Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, ilçeye kazandırılan kitap kahvelerin Çayırova’ya değer...

Haberi Oku