Görkem Çiler, dualarla anıldı

Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler ve Sevgi Çiler çiftinin trafik kazasında vefat eden oğulları ölümünün 7. yıldönümü dolayısı ile Gebze Osman yılmaz Mahallesi eski aile mezarlığındaki mezarı başında dualarla anıldı.

Mevlide Osman Yılmaz Mahallesi'nde bulunan mezarlıkta Çiler için Kuran-ı Kerim okutuldu. AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Savcısı Recep Osoydan, Gebze Emniyet Müdürü Murat Şeker, MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural, Darıca Belediye başkanı Muzaffer Bıyık, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şiyar, Gebze Belediye Başkan Vekili Selamet Güner, Bölge belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, iş adamları ve Çiler ailesinin yakınları, dostları ve çok sayıda Gebzeli  de mezarlığa gelerek, GTO Başkanı Nail Çiler ve eşi Sevgi Çiler'i yanlız bırakmadı. Akabinde iftar sonrası Görkem Çiler için akşam ayrıca iftar sonrası Mustafa paşa Cami’nde lokma dağıtıldı. 

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Başkan Büyükakın, Cumaköy’ü ziyaret etti
Başkan Büyükakın, Gebze Cumaköy’ü ziyaret ederek 7’den 70’e herkesle hasbihal etti.

Haberi Oku