TEKNOLOJİ:
KOÇTAŞ, Kocaeli'deki 5. Mağazasını Hizmete Açtı

 Ev geliştirme perakendeciliğinin lideri Koçtaş, Fix adını verdiği mahalleli formatıyla Türkiye’de yaygınlığını sürdürüyor. Koçtaş, Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde yeni Koçtaş Fix mağazasını hizmete açtı. Böylece Kocaeli’de 2 Koçtaş Fix mağaza sayısına ulaşan Koçtaş, büyük mağazaları ile birlikte şehirdeki toplam mağaza sayısını da 5’e çıkardı.  

Ev geliştirme perakendeciliğinin lideri Koçtaş, Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde yeni Koçtaş Fix mağazasını hizmete açtı. Böylece Koçtaş’ın, Kocaeli’deki 2 Koçtaş Fix ve 3 büyük formatlı mağaza ile birlikte şehirdeki toplam mağaza sayısı 5’e ulaştı.

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Koçtaş Operasyonlardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Konuralp Dağlı, Kocaeli’de yeni Koçtaş Fix mağazasını hizmete açmaktan mutluluk duyduklarını belirtti. Konuralp Dağlı: “Türkiye’nin en büyük en büyük sanayi ve ticaret şehirlerinden biri olan Kocaeli’de Koçtaş Fix mağazalarımızın sayısını arttırmanın heyecanı içerisindeyiz. Önümüzdeki dönemde, Kocaeli’deki mağaza sayımızı daha da yukarı taşımaya ve bölgede büyüme yolculuğumuza devam edeceğiz. Hem dijital kanallarımız hem de yaygınlaşan mağaza ağımızla çok daha kolay ulaşılabilir olurken açmış olduğumuz mağazalarımızda özellikle bölgenin insan kaynağından faydalanarak yerel çalışan istihdamına katkı sağlamayı hedefliyoruz” dedi.

Koçtaş’ın çok kanallı perakendecilikte Türkiye’nin en önemli örneklerinden biri olan mahalleli formatı Koçtaş Fix mağazalarında, en çok satan 5 bin ürünün yer aldığını belirten Konuralp Dağlı: “Koçtaş Fix mağazalarımızda müşterilerimizin hızlı sipariş ekranlarımızda bulabilecekleri yürüme bandından oto lastiğe, mobilyadan elektrikli el aletlerine kadar 70 bini aşkın ürünü ister evlerine ister ücretsiz nakliye imkânıyla en yakın mağazamıza teslim edebiliyoruz. Koçtaş Fix mağazalarımızla perakende müşterilerimizin acil ve temel ihtiyaçlarını kendi mahallelerinde kolaylıkla karşılarken, usta müşterilerimizin de tüm ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik bir çözüm noktası olmayı hedefliyoruz. Aynı zamanda mahallelerdeki Koçtaş Fix mağazalarımızla iade, nakliye, montaj gibi tüm satış sonrası hizmetler konusunda müşterilerimize kolaylık sağlıyoruz” diye konuştu.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Rektör Cantürk, Teknopark'ta incelemelerde...
Kocaeli Üniversitesi Teknopark Yönetim Kurulu Toplantısı, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer...

Haberi Oku