TEKNOLOJİ:
Büyükşehir 109 araç için ihale yaptı

277 milyon 198 bin 728 lira muhammen bedel ile çıkılan ihalede 7 firma teklif verdi.

EN DÜŞÜK FİYAT OTOKAR’DAN

Büyükşehir Belediyesi'nin kent genelinde daha sağlıklı ve kolay toplu taşıma için yapacağı yeni projelerde kullanmak üzere 109 yeni araç alım ihalesi Büyükşehir ihale salonunda gerçekleştirildi. 7 firmanın teklif verdiği ihaleye Otobüs İşletmesi Müdürü Mehmet Akkaya başkanlık etti. Elektronik ihalede firmalar kısmi olarak teklif verdi. Tüm araçlar için verilen teklierde en düşük teklifi Otokar Otomotiv verdi.

KISMİ TEKLİFLER VERİLDİ

Muhammen bedeli 277 milyon 198 bin 728 lira olan ihalede Türkiye’de üretim yapan önemli firmalar teklif verdi. İhalede firmalar 100 adet 12 metre, 30 adet 18 metre araçlar ve 9 adet dizel araç için ayrı ayrı teklif verdi. E-ihale yöntemi ile yapılan ihalede Man Kamyon ve Otobüs sadece 7 uzun yol otobüsü için teklif verirken, BMC ise 12 metre ve 18 metre uzunluğundaki solo tipi CNG araçlar için teklif verdi. Mapar Otomotiv ise 7 uzun yol otobüsü için teklif verdi. BMC 2 adet 7 metre uzun yol aracı için teklif vermedi.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Rektör Cantürk, Teknopark'ta incelemelerde...
Kocaeli Üniversitesi Teknopark Yönetim Kurulu Toplantısı, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer...

Haberi Oku