Milli Antrenör Yasemin Çepnioğlu geleceğin raketlerini yetiştiriyor

Anaokulundan başlayan çocuklarımızı  jimnastik dersleriyle destekliyoruz. Masa Tenisi derslerinde kaslarının gelişimi ve beyin jimnastigi yaptiriyoruz okullarımızda yapılan Milli Eğitim ile  kocaeli gençlik ve spor il müdürlüğünün ortak protokolüyle çocuklar anaokulundan alinip salonlara sınıf sınıf getiriliyor, bir aylık eğitim sonrasinda çocukları yeteneklerine göre ayrıştırıyoruz .

1 YILDA 1200 OCUK EĞİTİM ALDI

 Çepnioğlu; Masa tenisinde 2019-2020 Yılında 1200 çocuk eğitim aldı  bunlardan cocuklarin egitim seviyesine göre mavi, kirmizi, yesil, sari alt performans gruplarına yerleştiriyorlar.. ilerleyen çocuk bir üst gruba geçiyor büyüklerimizden oluşan A takımı antrenmanına ulaşıyorlar ve antrenmanlarını artik performans sporcusuyla yapıyorlar.

PANDEMİ SÜRECİNDE ONLİNE DERSLERE GİRİP ANLATIYORUM

bunun yanında ilimizin tüm okullarındaki  Ögretmenlere egitim veriyoruz veya dışarıdan antrenör olacak ilimiz yada başka şehirden gelen ayrıca üniveristelerle  pandemi sürecinde online derslere girip ders anlatıyorum.çocuklarımız maç seviyesine geldiklerinde başarılarından dolayi şu an ilimizin en iyi okullarinda tam burslu egitim hakkini kazanarak okulunda okuyorlar.

Masa tenisi performans sporcularimiz derslerinde de çok başarılı okul ve ilçe birincisi olarak okullarini bitiriyorlar. bunun yaninda uluslararasi engelli sporculari yetiştirmek için egitim aldim ve belgeyi almak için  yeni başlayan çocuklar gibi eğitildik  agir bir eğitimden sonra işitme engelli, zihinsel engelli, daum sendromlu,  bedensel engelli çocuklara sadece masa tenisi değil onların motorik gelisimini saglamak amaciyla cani gönülden calismaya hazirim ve kapim sonuna kadar acik başvurmaları yeterli. dedi

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Türkiye Şampiyonası'nda Kocaelili sporculardan...
Kocaeli il karması karate kız ve erkek takımları, Anadolu Yıldızları Türkiye Şampiyonası'nda büyük...

Haberi Oku