Karateciler balkanlardan 2 altın ile döndü

Sırbistan'ın Cacak kentinde 11 ülke 271 sporcunun katılımı ile düzenlenen Uluslararası Balkan Büyükler Karate Şampiyonası’nda milli takımı temsilen katılan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübünün karatecileri başarılı sonuçlar aldı. Şampiyonada, Enes Bulut ve Ömer Abdürrahim Özer, tüm rakiplerini yenerek altın madalyanın sahibi oldu.

ÖMER, FARKLI GALİP

Sırbistan’da düzenlenen zorlu şampiyonada tatamiye çıkan Büyükşehir Kağıtsporlu Ömer Abdürrahim Özer, şampiyonada 67 kiloda mücadele etti. Finalde Hırvat Rakibini 8-0 yenen Özer, altın madalyayı kazanarak önemli bir başarıyı daha kariyerine eklemiş oldu.

ENES, BİLDİĞİMİZ GİBİ

2018 yılında Arjantin’de düzenlenen Gençlik Olimpiyatlarında aldığı bronz madalya ile adını Türk karate tarihine yazdıran Enes Bulut, şampiyonada 75 kg’da mücadele etti. Finalde Bulgar Rakibini 9 -1’lik skorla yenerek altın madalyanın sahibi olan Enes de kariyerindeki başarılara bir yenisini daha ekledi.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Türkiye Şampiyonası'nda Kocaelili sporculardan...
Kocaeli il karması karate kız ve erkek takımları, Anadolu Yıldızları Türkiye Şampiyonası'nda büyük...

Haberi Oku