İzmitli güreşçiler fırtına gibi  esmeye devam ediyor

İzmit Belediyespor’un bu yıl liglerde ve özel yarışmalarda elde ettiği başarıyla adından sıkça söz ettiren güreşçileri, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Karesi Belediyesi tarafından ‘Cihan Pehlivanı Kurtdereli Mehmet Pehlivan’ anısına bu yıl 61’incisi düzenlenen Kurtdereli Yağlı Güreşleri’nde boy gösterdi. 10 sporcuyla çayıra çıkan İzmit Belediyespor’da, zorlu müsabakalar sonunda 200 kişinin içinden kendi boyunda 8 maçı da kazanarak birinci olan Seçkin Duman, Erdal Duman ve Yunus Emre Yaman’ın ardından başaltı boyuna yükselerek takımın bu kategorideki güreşçi sayısını 3’e çıkardı. 

ÜÇ KÜRSÜ VAR

Beşinci sırada tamamladıkları Ankara’daki 1.Lig müsabakalarının ardından Balıkesir’de önemli başarılara imza atan İzmit Belediyesporlu güreşçiler, parmakla gösterilmesi yine başardı. Kıran kırana geçen mücadeleler sonunda Seçkin Duman büyük orta boyda 1’inci, Yunus Emre Yaman başaltı boyunda 3’üncü ve Barış Kemal Yiğit teşvik boyunda 3’üncü olarak kürsüde yer aldı. Ayrıca Yasin Sevim ayak boyunda 8’inci olurken Erdal Duman, Emre Duman, Oğuzhan Ünal ve Furkan Güler de kendi boylarında ilk 16’ya kalma başarısı gösterdi.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Türkiye Şampiyonası'nda Kocaelili sporculardan...
Kocaeli il karması karate kız ve erkek takımları, Anadolu Yıldızları Türkiye Şampiyonası'nda büyük...

Haberi Oku