Gülen'den önce nasihat, sonra baklava!

Başkan Gülen, futbolculara Darıca Gençlerbirliği hedeflediğini anllattı ve onlara "yorulma lüksünüz yok" dedi ve daha sonra baklava ikramında bulundu.

Darıca Gençlerbirliği Balkanı Arif Gülen U-19 Takımının yaptığı antremana katılarak U-19 takımı oyuncuları ve altyapı antrenörleri ile bir araya geldi.

U-19 ligi'nin başlamasıyla U-19 takımının sezona moralle başlaması için takım ile bir araya gelen Darıca Gençlerbirliği başkanı Arif Gülen antreman sonrası futbolcularla bir araya gelerek U-19 takım oyuncularıyla sohbet etti ve gelecek dönemde nasıl bir Darıca Gençlerbirliği hedeflediğini anllattı. Altyapı oyuncularına seslenen Başkan Arif Gülen

"Sizler Darıca Gençlerbirliği'nin geleceği ve Türk futbolunun umudusunuz. Vazgeçmek ve yorulmak gibi bir lüksünüz yok, her zamankinden daha çok çalışmalısınız." dedi.

Sohbetin ardından genç oyunculara baklava ikram edildi.

Altyapı sorunlarını yerinde inceledi.

Altyapı antrenörleri ile bir araya gelen Arif Gülen antrenörleri dinleyerek altyapıda yapılması gerekenleri ve tesisin eksikleri hakkında bilgi alarak aksaklıkların ve eksiklerin en kısa sürede giderileceğini

ve hedeflerinin Darıca Gençlerbirliğini, futbolcu yetiştiren bir fabrika haline getirmek olduğunu söyledi.

banner148
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Türkiye Şampiyonası'nda Kocaelili sporculardan...
Kocaeli il karması karate kız ve erkek takımları, Anadolu Yıldızları Türkiye Şampiyonası'nda büyük...

Haberi Oku