Dev adamlar ilk maçına çıkıyor   

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Kulübü, amatör branşlarda gösterdiği faaliyetlere salon sporlarında da devam ediyor. Bu kapsamda Türkiye Basketbol 2. Lig’inde mücadele etmeye devam eden Kağıtspor Basketbol A Takımı, 11 Ekim Cuma günü Atatürk Spor Salonu’nda saat 19.00’da Ups Spor karşısına çıkacak.

“SEZONA İYİ BİR BAŞLANGIÇ YAPMAK İSTİYORUZ”

Türkiye Basketbol 2. Lig’de mücadele eden Kağıtspor’un erkek basketbol takımı, bu hafta sonu Atatürk Spor Salonu’nda Ups Spor ile taraftarı önünde ilk karşılaşmasına çıkacak. Baş antrenör Hakan Köseoğlu yönetiminde sezona hazırlanan Büyükşehir Kağıtspor’un yöneticileri de bir açıklama yaparak, “Bu hafta sonu İzmit Atatürk Spor Salonu’nda kentimizi basketbolda temsil eden Basketbol A Takımı’nı desteklemeye tüm sporseverlerimizi bekliyoruz. Kentimizin takımını salonda yalnız bırakmayarak sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz” dedi.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Türkiye Şampiyonası'nda Kocaelili sporculardan...
Kocaeli il karması karate kız ve erkek takımları, Anadolu Yıldızları Türkiye Şampiyonası'nda büyük...

Haberi Oku