Çiftçi milli sporcuları tebrik etti

BALKANLARDA MÜCADELE EDECEK

Her organizasyonda almış oldukları kupa ve madalyalarla Çayırova’nın gururu olan gençlere her zaman destek olacaklarını ifade eden Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Antrenör Hazım Özdemir’den bilgiler aldı. ÇESK Karate Takımının, Antalya’da düzenlenen Türkiye Karate Şampiyonası’nda büyük bir başarı elde ettiğini vurgulayan Çiftçi, derece alan 4 sporcu ile Balkan Karate Şampiyonası’nda şampiyonluğu kovalayacaklarını dile getirdi.

SPORA VE SPORCUYA ÖNEM VERİYORUZ

Başkan Çiftçi, 30 Mayıs, 2 Haziran tarihleri arasında Bosna Hersek’in Banja Luka kentinde yapılacak turnuvada, Türkiye Şampiyonası’nda derece alan Deniz Özdemir, Muhammet Atilla Güney, Kerem Yaray ve Kayra Demiray ile birlikte başarı elde edeceklerinden emin olduklarını ifade etti. ÇESK Karate Takımı bünyesinde 100’ü aşkın gencin karate branşında önemli bir eğitim aldığını ifade eden Çiftçi, “Gençlerimizin sporla büyümesi ve onların sağlıklı bireyler olarak yetişmesi için spora ve sporcuya çok önem veriyoruz. Çayırova Eğitim Spor Kulübü ile farklı branşlarda yeni sporcular yetiştiriyoruz. Milli takıma sporcular gönderiyoruz.” dedi.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Türkiye Şampiyonası'nda Kocaelili sporculardan...
Kocaeli il karması karate kız ve erkek takımları, Anadolu Yıldızları Türkiye Şampiyonası'nda büyük...

Haberi Oku