Çayırova Şampiyonu kupasını aldı

Şampiyonluk kupasını Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yöneticisi Mehmet ÇETİNKAYANIN Elinden aldı.

Tavşanlı köyünde; Çayırova GB Spor A Takım sporcusu Yakuphan KARAGÖZ’E ait tesislerde güzel bir iftar programında bir araya gelen Çayırova Gençlerbirliği sporcuları zorlu bir sezondan sonra hak ettikleri kupaya kavuşmanın sevincini doyasıya yaşadılar. Şampiyonluk kupası ile bol bol resim çekildiler.

Şampiyonluk kupasını Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yöneticisi Mehmet ÇETİNKAYANIN Elinden aldı.

Şampiyonluk ve iftar programına tüm sporcuların yanı sıra KASFKYöneticisi Mehmet ÇETİNKAYA Kulüp başkanı FAHRETTİN TAŞKAYA 2.Başkan MUZAFFER ÇETİN Yöneticilerden ATİLLA AKTÜRK ve BARIŞ KAHYA Antrenör MURAT ELGÜN -UBEYDULLAH ÇETİN Çayırova AGD Başkanı MUHAMMET KELEŞ Katıldı.

Kulüp Başkanı FAHRETTİN TAŞKAYA Emeği geçen başta MUZAFFER ÇETİN ve Antrenör MURAT ELGÜN ve Tüm sporculara teşekkür etti. Ayrıca Kocaeli’nde yaptığı güzel çalışmalar için başta                KASKF Başkanı MURAT AYDINA ve Yönetimine teşekkür etti.

Çayırova Gençlerbirliği sporcuları  Şampiyonluk kupası ile bol bol resim çekildiler.

Programda konuşan 2,Başkan MUZAFFER ÇETİN Bu bir başlangıç dedi. Çayırovanın gencine güvendiğimizde çok işler yapabileceklerini çok iyi biliyorum. Çayırova Gençlerbirliği olarak yönetimi ile antrenörü ile sporcusu ile çok çalışıyoruz. Ülkemize spor alanında ahlaklı ve başarılı gençler yetiştirmek için gayret ediyoruz. Mazeretlerin arkasına sığınmadan ülkemize ve gençlerimize ayrım yapmadan değer katmaya çalışıyoruz.                       

2018-2019 Sezonunda hiçbir şekilde devlet desteği almadan 8 kategoride 200 den fazla genç ile çalışmalarımızı yaptık. U15-U17 Liglerinde playofflara kaldık. Önümüzde ki yıl bu gruplarda ELİT Ligde oynayacağız. U19 Liginde şampiyon olan takımımı kutluyorum. Dedi.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Türkiye Şampiyonası'nda Kocaelili sporculardan...
Kocaeli il karması karate kız ve erkek takımları, Anadolu Yıldızları Türkiye Şampiyonası'nda büyük...

Haberi Oku