Çayırova'da Spor okulları kayıtları devam ediyor

Yılın 12 ayı ücretsiz hizmet verecek ve uzman hocaların görev alacağı spor okullarında futbol, basketbol, voleybol, güreş, karate, jimnastik, boks ve kick boks branşlarında eğitimler verilecek.

KAYITLAR UZATILDI

Çayırova Belediyesi’nin 7 farklı merkezde hizmet veren Bilgi Evlerinde kayıtları devam eden Spor Okulları ile çocuklara ve gençlere özgüven ve takım ruhu aşılayarak kişisel gelişimlerine katkıda sağlanması hedefleniyor. Öğrencilerin kötü alışkanlıklardan uzak durarak, serbest zamanlarını verimli bir şekilde değerlendirmeleri amacı ile alt yapı çalışmalarını hızlı bir şekilde tamamlayan Çayırova Belediyesi spor okullarına katılacak öğrencilerin yeteneklerinin tespit edilmesi noktasında da önemli bir görevi yerine getirilecek. Spor okullarına ilkokul 3. sınıf ile  8. sınıf arasında öğrencilerin yaptırabildiği kayıtlar iki hafta daha uzatıldı.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Türkiye Şampiyonası'nda Kocaelili sporculardan...
Kocaeli il karması karate kız ve erkek takımları, Anadolu Yıldızları Türkiye Şampiyonası'nda büyük...

Haberi Oku