Büyükşehirli güreşçiler 2022'ye hızlı başladı

Türkiye Güreş Federasyonu’nun Yağlı Güreş faaliyet programında yer alan 6. Yalova Altınova Belediyesi Hersek Yağlı Pehlivan Güreşleri, güreşçilerin yoğun katılımıyla kıyasıya mücadelelere sahne oldu. Havaların ısınmasıyla 2022 yılı yağlı güreş sezonu da her yıl olduğu gibi bu yılda, güreş severlerin yoğun katılımıyla başladı. Nisan ayında başlayıp ekim ayına kadar devam edecek olan yağlı güreşlere Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu pehlivanlar da sıkı bir şekilde hazırlandı.

 

BAŞPEHLİVANLIKTA KÜRSÜNÜN ADI KAĞITSPOR

Geçtiğimiz yıl çayırda birçok madalya kazanan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübünün Pehlivanları bu yılda hayli iddialı. 6. Yalova Altınova güreşlerinde er meydanına çıkan mavi beyazlı başpehlivanlar zorlu rakiplerini mağlup ederek, kürsünün tamamını ele geçirdi.

Kocaeli Büyükşehirli Hüseyin Gümüşalan 1., Faruk Akkoyun 2. ve Nedim Gürel 3. olarak başpehlivanlık boyunda Kocaeli için 3’te 3 yaptı.

BAŞALTI BOYUNDAN 1 ALTIN VE 1 BRON MADALYA

Hersek Yağlı Güreşlerinde başaltı boyunda mücadele eden Kocaeli Büyükşehirli pehlivanlardan Seçkin Duman 1.’lik kürsüsüne çıkarken bir diğer gelecek vaat eden Kağıtsporlu pehlivan Mustafa Arslan ise 3.’lük kürsüsünde yerini alarak Kocaelili güreş severlerin yüzünü güldürdü.

 

GÜREŞTE ALT YAPI SAĞLAM

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu altyapı güreşçileri de neredeyse tüm boylarda madalya kazanarak önemli bir başarıya imza attı. Başpehlivanlık boyunda güreşen abilerini kendilerine rol model alan güreşçiler toplamda 9 madalya kazandı.

 

Küçük Orta Büyük Boy

Emre Duman 3.

Deste Küçük Boyunda

Muhammet Faruk Gökçe 2.

Batuhan Kalaycı 3.

Tozkoparan Boyunda

M.Emin Solak 3.

Teşvik 1 Boyunda

İlker Çelik 3.

Minik 2 Boyunda

İbrahim Balta 2.

Minik 1 Boyunda

A. Ali Gül 1.

Alihan Metin 3.

Osman Yıldız 3.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Türkiye Şampiyonası'nda Kocaelili sporculardan...
Kocaeli il karması karate kız ve erkek takımları, Anadolu Yıldızları Türkiye Şampiyonası'nda büyük...

Haberi Oku