Büyükşehir Kağıtsporlu judocular gelecek için umut verdi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’un başarılı judocuları Aksaray’ da yapılan Judo Yıldızlar Türkiye Şampiyonası’nda 736 sporcu arasında altın madalya için mücadele ettiler. Mavi beyazlı sporcular 2 altın 2 bronz madalya kazanmayı başardı.

3 GÜN SÜRDÜ

Aksaray’da yapılan Judo Yıldızlar Türkiye Şampiyonası’nda Büyükşehir Kağıtspor’un judocuları 57 ilden 316 kadın ve 420 erkek sporcu arasında madalya için mindere çıktılar. 3 gün süren mücadelelerde sporcular madalya kazanabilmek için ter döktü.

KAĞITSPORDAN 2 ALTIN, 2 BRONZ MADALYA

Aksaray Spor Salonu’nda gerçekleştirilen şampiyonada mücadele eden mavi beyazlı kulüp sporcularından 36 kilogramda Elif Toruk, 44 kilogramda Şevval Erdoğmuş kürsünün en üst basamağında yer alarak altın madalya kazandı. 63 kilogramda Esma Karaahmet ve 55 kilogramda Ömer Lütfü Özkalay 3. olarak bronz madalyanın sahibi oldu. 2 altın ve 2 gümüş madalya kazanan sporcular gelecek için umut verdi.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Türkiye Şampiyonası'nda Kocaelili sporculardan...
Kocaeli il karması karate kız ve erkek takımları, Anadolu Yıldızları Türkiye Şampiyonası'nda büyük...

Haberi Oku