Bekir Tavacı'nın kaleminden Şendoğan Tezyüksel!

GEBZESPOR umuzun 2014 yılı onaylanan tüzük gereği BİRİNCİ ONURSAL Başkanımız olan ŞENDOĞAN TEZYÜKSEL 2019.07.07 tarihi itbariyle vefat etmiştir. Allah rahmet eylesin camiamızın başı sağolsun. 
Babası (Rahmetli) KEMAL TEZYÜKSEL 1970 yıllarında Gebze ye Banka müdürü olarak atanması sonrasında 1972 de GEBZESPOR Başkanı olarak görev almıştır. Bu görev ile birlikte GEBZE de GEBZESPOR da SPOR aşığı olan GENÇ DİŞ DOKTORUMUZ (D.T.1946) değerli abimiz Başkanımız sporu sevenlerin her şeyi yenilikler getiren YÖNETİCİMİZ olarak görev aldı.

Gebze de salon yok iken SALON SPORLARINA ve BAYAN sporcularımızın önünü açan Başkanımız Maltepe ve Haydarpaşa spor salon larından faydalanarak başarılı neticeler sonrasında, Gebze mizinde spor salonu oldu. GEBZESPOR ablemini bizzat takip ederek hazırladı. Gençler onun hedefi her şeyi oldu. BASKET takımını kurdu ve kendiside bizzat oyuncusu oldu. 1980 yılında 14.dönem Gebzespor Başkanlığı görevini alarak 15. 16. 17. 18. dönemlerin Başkanlığını yaparak, 1983 yılında GEBZESPOR u Profesyonel yapıp 3. lige katılmasını sağladı.1984 yılında ise biz buraya getirdik şimdi görev Profesyonel yöneticilere teslim etmemiz gerekir diyerek spor ahlakının en güzel örneğini vermiştir. Daha sonra 1989-1991 yıllarında da yine Başkanlık yapmıştır. Ömrünü spora ve Sivil Toplum kuruluşlarına ve özellikle beraber olduğumuz (ADD) ATATÜRKÇÜ DÜŞÜCE DERNEĞİNE önem vererek yaşamıştır. Gündüz İzmit e futbol takımını götüren, akşama kadar Basket takımın bekleyip sporcu olan BAŞKANIM Allah tan dilerim, makamın cennet olsun inşallah.

Gebzespor Eski Futbol takımı bir arada...

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Türkiye Şampiyonası'nda Kocaelili sporculardan...
Kocaeli il karması karate kız ve erkek takımları, Anadolu Yıldızları Türkiye Şampiyonası'nda büyük...

Haberi Oku