Başkan Büyükgöz Beylikbağıspor'un Sezon Açılışında

Beylikbağıspor’un sezon açılışı programına katılan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, tribün isteyen taraftara, “İstediğiniz tribün olsun” dedi. Beylikbağı Stadı’nda gerçekleşen açılış programına Kocaeli Büyükşehir Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, belediye meclis üyeleri, Başakşehir’de forma giyen Gökhan İnler, Beylikbağı spor yöneticileri, sporcuları ve çok sayıda mahalle sakini katıldı.

SPORA DESTEĞİMİZ SÜRECEK

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz yaptığı selamlama konuşmasında, “Spora ve sporcuya desteğimiz sürecek. Amatör spor kulüpleri gençlerimizin spora alışmalarında ve ilerleyen dönemde profesyonel sporcu olmalarında önemli bir yere sahip” ifadelerini kullandı. Başkan Büyükgöz tribün isteyen taraftara da, “İstediğiniz tribün olsun, onu da yaparız” dedi.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Türkiye Şampiyonası'nda Kocaelili sporculardan...
Kocaeli il karması karate kız ve erkek takımları, Anadolu Yıldızları Türkiye Şampiyonası'nda büyük...

Haberi Oku