Avrupa Şampiyonu Milli Takım sporcumuz  Valisi Aksoy'u ziyaret etti

 23 Ağustos - 01 Eylül 2019 tarihleri arasında Macaristan’ın Gyor kentinde yapılan WAKO Gençler Avrupa Kick Boks Şampiyonası’nda Avrupa Şampiyonu olan Milli Takım sporcumuz Tuğçe Fedakartürk Kocaeli Valisi  Hüseyin Aksoy’u ziyaret etti.

Ziyarete; Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, Antrenörler Yılmaz Uyanık ve Milli Takım sporcumuz Tuğçe Fedakartürk katıldı.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, Milli Takım sporcumuzu tanıtarak, çalışmaları hakkında bilgi sunumunda bulundu.

Kocaeli Valisi  Hüseyin Aksoy ise ziyarette yaptığı konuşmalarında; “İlk öncelikle tebrik ediyorum. sizlerin bu başarısı diğer genç sporcularımıza örnek oluşturacaktır. Avrupa Şampiyonu olmanızdan bizlerde büyük bir memnuniyet ve gurur duyduk. Hedefiniz dünya şampiyonluğu, o noktalara gitmek ve bu noktada çalışmalarınızda başarılar diliyoruz.  Bizler de sizlerin yanındayız. Bu anlamda emeği geçen antrenörlerinize, kulüp yöneticilerinize ve en önemlisi de ailelerinize teşekkür ediyoruz. Çünkü onların destekleri olmasa bu başarıyı yakalamanız pek mümkün olmaz, bu başarıda onlarında önemli katkıları var. Tekrardan tebrik ediyor, bundan sonraki başarılarınızı da arttırarak devam ettirirsiniz.  ” dedi. Kocaeli Valisi  Hüseyin Aksoy’un konuşmalarının ardından Avrupa Şampiyonu olan sporcumuza  hediye vererek, günün anısına  fotoğraf çektirdi.

Haber : Büşra GÜNAYDIN

06.09.2019

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Türkiye Şampiyonası'nda Kocaelili sporculardan...
Kocaeli il karması karate kız ve erkek takımları, Anadolu Yıldızları Türkiye Şampiyonası'nda büyük...

Haberi Oku