SİYASET:
'Yüzümüzü İktidara Döndük

Divan açılışını Kuran Kerim tilavetiyle Kadir Özdal Yaptı. Teşkilat Başkanı Mehmet Kocaman’ın teşkilat raporlarını okumasının ardından Gençlik Kolları raporu, Gençlik Kolları Başkanı Halil Bilikci ve Hanım Kolları raporu Hanım Kolları Komisyon Başkanı Mustafa Köksal tarafından sunuldu.

Açılış Konuşması İlçe Başkanı Engin Kılıç tarafından yapıldı. Kılıç Konuşmasında; On tane organize bölgesine sahip ve yaklaşık yüz bin işçinin istihdam edildiği Gebze’mizde tam teşekküllü bir devlet hastanesinin olmaması, insanların İstanbul ve İzmit’e yönlendirildiğini dile getirdi. Gün içinde milyona yaklaşan nüfusu ile trafik sorununun 20 yıllık iktidar partisinin Belediyesi tarafından giderilememiş olmasına değindi. Son günlerde bahsedilen Mermerciler Fuar Alanı projesine de değinen Engin Kılıç Gebze’nin çehresini değiştirecek projeler ortaya konamadığını söyledi.

İl Başkanı Mehmet Aras  konuşmasında; "Bilindiği gibi, halkın içinde yaşayan bir siyasetçi olarak aylardan beri bir gerçeği her fırsatta dile getiriyorum. Halkımızın en önemli gündem maddesi hayat pahalılığıdır. Eğer bu şekilde devam ederse bir sonraki gündem aşırı yoksulluk ve yoksunluk olacak. Eğer yine de önlem alınmazsa maalesef bir sonraki gündem açlık olacaktır. Geçtiğimiz günlerde, ak parti meclis gurubu toplantısında, bir vatandaş, cumhurbaşkanının yüzüne karşı, açım, işsizim diye bağırdı. Erdoğan’ın duymazlıktan geldiği bu sesi, milletimiz çok iyi duymuştur. Ve yönünü Yeniden Refah Partisi ne dönmüştür.” İlçe Divan’da son olarak Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bayram Sakartepe söz aldı. Bayram Sakartepe, 20'ye yakın milli siyaset kurulları ile hem hükümetin icraatlarını takip ettiklerini hem de milletin beklentilerinin, problemlerinin nasıl çözüleceği noktasında akademik çalışmalar yaptıklarını ayrıca her alanda projeler geliştirdiklerini kaydetti.

ZİNDE VE DİNAMİK BİR KADRO VAR

Yeniden Refah Partisi'nin 2 yıl içerisinde 81 ilde 926 ilçede kongrelerini yapıp örgütlenmesini tamamlandığını bildiren Bayram Sakartepe, Yeniden Refah Partisinin büyük kongresini 45 bin kişinin katılımıyla yapıp, 1 Ocak 2020 itibarıyla da seçime girme yeterliliğini almış yegâne partilerden olduğunu dile getirdi. Genç ve dinamik bir teşkilat yapısına sahip olduklarını, üyelerin yaş ortalamasının 36 olduğunu vurgulayan Sakartepe, "Bu oran gösteriyor ki Türkiye'nin son derece zinde ve dinamik bir kadrosuna sahip bir partisi var. Genç bir kadroya sahibiz. 50 yıllık milli görüş geleneğimizi, tecrübelerimizi gençliğin dinamizmiyle harmanlıyoruz" dedi.
MİLLETİN SESİ OLMAK İÇİN YÖNÜMÜZÜ İKTİDARA ÇEVİRDİK

Üye sayısının 150 bin civarında Yargıtay sistemine işlendiğini kaydeden Sakartepe, "Yaklaşık 200 bin civarında da sisteme girilmeyi bekleyen üyemiz bulunmaktadır. Yani toplamda 300-350 bin civarında bir üye kaydımız mevcuttur. Bu da gösteriyor ki üye sayısı baz alındığında bile ilk 5'te bulunan bir siyasi partiyiz. Yeniden Refah Partisi olarak hiçbir ittifakın içerisinde değiliz. Milletin özellikle dertlerine, sorunlarına çözüm bulmaya çalışıyoruz. Milletin sesi olmak için yönümüzü iktidara çevirdik. Gölge kabinemizi kurduk. Şu anda 20'ye yakın milli siyaset kurullarımızla hem hükümetin icraatlarını takip ediyoruz hem de milletin beklentilerinin, problemlerinin nasıl çözüleceği noktasında akademik çalışmalar yaptırıyoruz" diye konuştu.

İlçe Divan Toplantısı yeni katılan üyelere Rozet takma töreni ile sona erdi.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Milletvekili Doğan Demir mülakat sözünü...
Milletvekili Doğan Demir, seçim öncesi kaldırılacağı sözü verilen mülakat uygulamasını hatırlatarak...

Haberi Oku