KOCAELİ HABERLERİ:
Çiğit kovuldu...Kocaeli Basınında neler oluyor? Yüksel Ercan yazdı...

ADEM TURGUT’ta TAHİR BÜYÜKAKIN’DA GELEN TEPKİLERİ GÖĞÜSLEYEMEDİ
Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanı Tahir Büyükakın’ın talebi üzerine Gazeteci kardeşimiz Adem Turgut’un Büyükşehir’e “Basın Danışmanı” olarak başlayacağı haberleri üzerine biz kendi sosyal medya hesabımızdan konu ile ilgili düşüncelerimizi dile getirmiş ve İşin zorluğu ile ilgili görüşlerimizi kamuoyu ile paylaşmıştık.
Bilindiği gibi bizde 35 yıldır Medya dünyasında ekmek parasını kazanmaya çalışan bir gazeteci ve 31 Mart tarihinde yapılan yerel seçim öncesi Gebze belediye başkanı olabilmek adına AK Parti saflarına katılmış birisiyiz.

İsmi Büyükşehir için geçen Gazeteci Adem Turgut
Adem Turgut’un Büyükşehir Belediyesine danışman olacağının kamuoyu ile paylaşılmasından hemen sonra çoğunluğu Büyükşehir bünyesinden olmak üzere yüzlerce AK Partili arkadaşımız bizi arayıp “Yüksel Başkan biz Büyükşehirde Basın yayın biriminin bozulan dengelerinin düzelmesi adına işin doğrusu göreve sizin gelmenizi bekliyorduk, Adem Turgut gibi siyasal fikri dünya görüşü belli olan bir isim tam bir sürpriz oldu, ters köşe olmuş durumdayız” şeklindeki fikirlerine karşılık bizim asla böyle bir düşüncemizin olmadığını Adem Turgut’unda kendisine yetki ve imkan verildiği takdirde ilgili birimi çok kısa bir zamanda derleyip toparlayacağını uzun uzun anlattığımızı muhataplarımızın tamamına izah etiğimizi biliyoruz.
Geçen zaman zarfında AK Parti içerisinden bilindik baskılar Tahir Büyükakın’a ve Adem Turgut’a da yapılmış olmalı ki Turgut kendisine ait sosyal medya hesabından “ Büyükşehir belediyesinde görev almasının nerede ise imkansız olduğunu” dikkatli bakanın anlayacağı bir mesaj yayınladı.

İSMET ÇİĞİT GİTTİ...
Bize göre Baskılara dayanamayan Tahir Büyükakın, uzun zamandır Özgür Kocaeli’den ayrılacağı sinyalleri veren İsmet Çiğit’in’de artık yola devam etmesinin mümkün olmadığı bir noktada yumuşak bir geçiş ile Adem Turgut’un gazeteye Genel yayın yönetmeni olabileceğini Haldız grubuna iletmiş ve sorun olacağı düşünülen bir hadise de böylelikle sıfır sorun ile çözümlenmiş hale getirilmiştir.

İsmet Çiğit kendi kurduğu gazeteden çıkartıldı...


Böylelikle Haldız Grubu İsmet Çiğit’ten kurtulmuş, Büyükşehir konusunda zaten gönülsüz olan Adem Turgut Kocaeli’nin amiral gemisi Özgür Kocaeli Gazetesine Genel yayın yönetmeni olmuş, Tahir Büyükakın’da AK Parti teşkilatlarından gelen baskılardan bu şekilde sıyrılmış oldu.
Bundan sonra İsmi Kocaeli Büyükşehir belediyesi Basın danışmanlığı için geçen medya mensubu arkadaşımızın ismi daha da zor olacak..

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Başkan Büyükakın: Şehrimizde insan ölmesin...
Yığılcalılar Derneğine konuk olan Başkan Büyükakın, “Bakın deprem gerçekliği konusunda da bir şeyler...

Haberi Oku