SİYASET:
Türkkan Gebze'yi boydan boya turladı, dert dinledi 

İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan dopdolu bir Gebze programına imza attı. Gün boyunca Gebze’de bir takım ziyaretler yapan Türkkan, sıcak havaya karşın yorulmayan ve durmak bilmeyen temposuyla dikkat çekti.

SICAKTA YOĞUN TEMPO

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Özhan Öztürk, İYİ Parti Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Nusret Acur, İYİ Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Pelin Dönge, İYİ Parti Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Seda Yalçınkaya, ve parti yöneticilerinin katıldığı programlar gün boyu sürdü. Sıcak havaya karşın temposu ve enerjisiyle dikkat çeken Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan deyim yerindeyse kentin altını üstüne getirdi.

TÜRKKAN VATANDAŞLA BULUŞTU

İlk olarak İnönü Mahallesine giden Lütfü Türkkan, burada mahalle muhtarı Durmuş Karaboğa’ya konuk oldu. Muhtarlık ziyareti sonrası mahallede geçtiğimiz günlerde yaşanan selin ardından mağdur kalan vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Türkkan burada bilgiler aldı. Hasta ziyaretleri sonrası Yenikent Mahallesi Muhtarı Esengül Aktaş ile bir araya gelen Türkkan, mahallenin sıkıntıları ve çözümleri noktasında Muhtar Aktaş ile karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.   

EYT GEBZE’YE KONUK OLDU

Mustafa Paşa Mahallesi Kurucular Kurulu üyesi Serdar Uzun’un vefatı sebebiyle taziye ziyareti gerçekleştiren Türkkan, ayrıca Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği Gebze Şubesine giderek buradaki vatandaşlarla buluştu. Emeklilikte Yaşa Takılan vatandaşların sıkıntıları dinleyen Türkkan bu anlamda gereken tüm desteğe hazır olduğunu ifade etti. Öte yandan Türkkan, Kent konut sitesinde yıldırım düşmesi sonucu mağdur kalan vatandaşların da sorunları dinledi.

GEBZE SAHİPSİZ BİR KENT

Günün finalini İYİ Parti Gebze İlçe Başkanlığında yapan Milletvekili Lütfü Türkkan partililer ve gazetecilerle bir araya geldi. Türkkan buradaki konuşmasında erken seçim mesajı verdi. Türkkan, “Gebze ve Kocaeli sahipsiz. Emlak Konut’ta günlerdir elektrik yok. Mahalle sakinleri muhatap bulamadıklarını aktarıyorlar. Onlar iktidara gelirken kimsesizlerin kimsesi olarak geldiler ancak bunu gerçekleştiremediler. Türkiye’de sistem çöktü. Tek adam rejiminin ülkeyi getirdiği nokta bu, vatandaşın hali ortada” şeklinde konuştu.

TÜRKİYE’DE YOKLUK VAR

Konuşmasını sürdüren Türkkan, “Ülkede pahalılık yok. Eğer ülkede sadece doymak için 10 liraya ihtiyacınız var ancak cebinizde iki lira varsa bunun adı pahalılık değil yokluktur. Bunun böyle süreceğini sanmıyorum, Kasım’da seçim kapıda. Git gide bütçe açığımız çoğaldı. Bütün belediye bütçeleri kendi adamlarını belediyelere almak için kullanıyorlar. Belediyelerle geldiler, belediyelerle gidiyorlar. Doğalgaza yüzde 32’lik zam gelmiş. Kışın o zamlı faturalar geldiğinde insanların çığlığı artacak” yorumunu yaptı.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Milletvekili Doğan Demir mülakat sözünü...
Milletvekili Doğan Demir, seçim öncesi kaldırılacağı sözü verilen mülakat uygulamasını hatırlatarak...

Haberi Oku